Anbefalinger

T. og D. Kofoed giver deres labrador Sally på 11 år Go Care Royal Senior

"Sally er en labrador, som bliver 12 år i 2012. Sally får Go Care Royal Senior og har været på dette foder i ca. ½ år. I den periode har vi oplevet at Sallys pels er blevet markant blødere, ligesom hun heller ikke fælder så meget som tidligere. Vi oplever også, at Sally spiser så snart der bliver serveret, hvor hun med det tidligere foder godt kunne vente med at spise. Der er endvidere blevet mindre afføring. Vi har observeret at hun i perioden er blevet mere livlig og virkere friskere."

Februar 2012

D. Carstensen fodrer sine springer spaniels med Go Care Royal Puppy og Go Care Royal Sensitive / Contra Allergy 

"Jeg har en F.T. Springer Spaniel på 7 år, som bruges til jagt på fuglevildt. I højsæsonen er han med på jagt 2-3 gange om ugen og arbejder 100 % en hel jagtdag. I slutningen af marts 2011 begyndte han at få problemer med skæl, samt hyppigere irritation i øjne og ører, hvilket tærede meget på hans energi. Derfor skiftede vi over til Go Care Royal Dog Sensitive / Contra Allergy foder. Efter 14 dage var der allerede en væsentlig forbedring af både hans pels, øjne og ører og efter én måned var pelsen 100 % klar igen, og han var ikke længere hæmmet af kløe. Irritation i øjne og ører har været væsentligt mindre efter foderskiftet. Generelt kan Springer Spaniels godt være lidt uinteresserede i mad, men han var tydeligt glad for smagen og skiftet til dette foder gav ingen problemer med afføring, som man ellers af og til kan se ved foderskifte.

Ud fra de problemer min hund er blevet hjulpet af med, kan jeg kun anbefale Go Care Royal Dog Sensitive / Contra Allergy. Alt i alt kan jeg kun anbefale dette foder, hvis din hund har problemer med pelsen.

Ud over min syvårige F.T. Springer Spaniel har jeg også en F.T. Springer Spaniel hvalp, som har fået Go Care Royal Puppy, siden vi fik ham hjem i august 2011. Han er nu 8 mdr. og er vokset perfekt til og har udviklet sig flot. Han har under hele væksten trivedes med foderet, og vi har ikke oplevet problemer med hverken fordøjelse, vægt, pels eller tænder. Han har fra dag 1 spist fint af foderet, og vi oplevede ikke problemer med skiftet til nyt foder, da vi hentede ham. 

Jeg vil til enhver tid anbefale dette foder til andre hvalpe."

Marts 2012

P. & C. Madsen fodrer deres labrador Balder på 9 år med Go Care Royal Senior 

"Balder er en labrador på 9 år. Han vejer 32,5 kg og er en aktiv jagt- og familiehund. Han er fast ude at gå tur 3-4 gange om dagen. I jagtsæsonen er han ude min. 1 gang om ugen, hvor han "arbejder" 5 timer i træk. Han er altid glad, frisk og stadig legesyg. Han har fået alle vacciner og tjek hos dyrlæge og har aldrig fejlet noget.

Balder startede på Go Care Royal Senior foder den 19. marts 2012. Han spiser 10 kg foder over 3 uger. Han får mad en gang om dagen. Han får ingen anden "menneske-mad" eller godbidder eller lign. Vi skiftede over til Go Care Royal Senior foder, da han er en aldrende hund som stadig er meget aktiv. Vi lagde straks mærke til, at han rigtig godt kan lide maden. Han spiser det hele op. Det gjorde han ikke på det tidligere foder. Balder har skiftet foder 3 gange i sit liv. Alle 3 gange har vi bemærket at han i den første uge fik tynd afføring og skulle besørge oftere. Dette har IKKE været tilfældet med Go Care Royal Senior. Hans afføring er helt normal, lind og bastant. Han besørger 2 gange om dagen, morgen og aften. Hans almene tilstand/foderstand er perfekt ifølge dyrlæge. Hans pels er utrolig blank og flot. Balder har haft en tendens til at trække på højre bagben efter lange jagter/træning i det seneste år. Dette fænomen har vi ikke bemærket den seneste måned, hvor Balder har fået Go Care Royal Senior foder. Vi er derfor overbevist om at vi har fundet det korrekte foder til den sidste fase af en meget aktiv hunds liv. Vi kan derfor varmt anbefale hundeejere med aldrende hunde at skifte til Go Care Royal Senior."  

April 2012 

C. Berthage fra Munkedal i Sverige fodrer sin hund Lilo på 12 år med Go Care Royal Senior

"Ska bara berätta för dig att tack vare Go Care Royal Senior foder så har jag en kanon pigg gammal hund som närmar sig sitt 13;e år med stormsteg.

Hans hälta är i stort sett borta nu och han fäller knappt ngn päls om jag jämför med tidigare år vid
denna tid. Han är otroligt blank o fin i sin päls och han äter ditt foder med glupande aptit, han är pigg och glad o han leker som en ung hund. Han ser till att hålla koll och ska ha alla leksaker för sig själv.

Jag skulle verkligen vilja att du fick träffa honom o gå igenom honom men antar att han inte kan komma
till Danmark då han inte är rabiesvaccinerad.
Du har väl ingen möjlighet att komma till Sverige heller antar jag men skulle varit så himla kul om du fått träffa honom o se vilken pigg o frisk hund han är o mkt tack vare Go Care Royal Senior - det är jag fullkomligt övertygad om. 

Jag kan lova dig att alla tror jag skämtar när jag berättar hur gammal han faktiskt är. Jag kan bara hålla med de andra du berättade om som sa att deras hundar blivit flera år yngre det gäller samma för mig. Är så glad o hade Lilo kunnat tala hade han nog sagt detsamma. Tack än en gång - vi är dej evigt tacksamma."

April 2012

L. & P. Pettersson har fodret Balou med Go Care Royal Weight Reduction og Go Care Royal Sensitive/Contra Allergy

"Balou er en New Foundland blanding. Han bliver 12 år den 1. juni 2012. 

Balou blev en del af vores familie den 7. april 2009. Dengang vejede han 56 kilo og fældede utrolig meget. Det var nødvendigt at støvsuge indendørs hver dag. Frem til 2009 fodrede vi Balou med NRC Royal Light og på to år tabte Balou 5 kg. I juli 2011 vejede Balou således 51 kg, og vi skiftede vi til Go Care Royal Weight Reduction.
Knapt 3 måneder senere havde Balou tabt sig yderligere 1½ kilo. Pelsen blev mere blank, men han fældede fortsat meget. Vi besluttede derfor at prøve Go Care Royal Sensitive / Contra Allergy, der indeholder en ekstra mængde af de næringsstoffer, som medvirker til at styrke hud og pels.

Siden da er der sket betydelige og meget synlige forbedringer. Pelsen er blevet både blødere og blankere. Balou tilhører en blandingsrace, der vides at fælde meget, men efter han er begyndt på Go Care Royal Sensitive / Contra Allergy, er fældningen reduceret væsentligt. Hvis vi børster ham to gange om ugen, behøver vi ikke længere at støvsuge i hele huset hver dag. På en skala fra 1 til 10, hvor 1 er næsten ingen fældning og 10 er ekstrem fældning, så lå Balou ved opstart på 8-9. Nu ligger han på 2-3 på skalaen og fælder mindre end normalt for "racen". Afføringen er blevet lidt mindre, hvilket fortæller os, at han også fordøjer foderet bedre.   

Vi synes, at Go Care Royal Sensitive / Contra Allergy er et godt foder og lugtmæssigt meget neutralt. Vi kan anbefale andre hundeejere at prøve det, hvis deres hund lider af hud-, pels- eller fordøjelsesproblemer." 

Maj 2012

T. Bechmann har en meget kræsen Maine Coon kat, Anton, på 6½ år. Anton er helt vild med Go Care Royal Weight Control/Sterilized  

"Anton er en meget doven og dermed lettere overvægtig Maine Coon kastrat på 6½ år.

Det med overvægten er lidt underligt, da han faktisk ikke er specielt glad for mad, derfor er han vores
meget kompetente "smags dommer" - Kan Anton li' fodret, er den stensikker, så falder det også i god jord hos de 6 andre Maine Coon'er :o)  

Vi var så heldige at modtage nogle prøver på alle varianterne af Go Care Royal, på Viking Cats katte udstilling i sommer, som vi tog med hjem til Anton, det var guf.

Hvis jeg ikke gav ham dem i en lille skål for sig selv, men blandede dem op i skålen med deres andet tørkost, kunne han pludselig "Fiske" dem op en efter en med en klo. Hurtigt lærte han også at høre når det var posen med Go Care Royal jeg åbnede, og så kunne han indfinde sig med lynets hast.

For mig som Maine Coon ejer, er det dejligt at kroketterne har en vis størrelse, så der er noget at tygge på. Jeg har efter denne oplevelse bestemt, at Anton skal fodres med Go Care Royal Weight Control / Sterilized.

Og hvem ved, måske bliver Anton en meget doven, smuk og slank Maine Coon kastrat. inden han bliver 7 år."

September 2012

D. Langballes kat, Zille, har prøvesmagt de tre Go Care Royal varianter til voksne katte

"Jeg fik nogle gratis prøveposer af tre forskellige slags Go Care Royal kattemad: Go Care Royal Sterilized/Weight Control All breeds, Go Care Royal Senior All Breeds og Go Care Royal Active All Breeds så min kat, Zille, kunne smage foderet.

Zille er i forvejen med i et smagspanel, så hun har flere gange smagt forskellige slags foder. Nogle gange er det sket med et ynkeligt blik op på mig, der sagde: "Mor det kan du ikke mene, får jeg ikke noget af min sædvanlig mad? Det smager nu bedre, end det du serverer for mig nu." 

Så vi gik til den igen. To skåle blev stillet frem, en med Go Care Royal Sterilized/Weight control og en med det sædvanlige kattemad. Zille snusede først lidt til sit sædvanlige kattefoder, men gik hurtigt over til skålen med Go Care Royal og spiste med god appetit rigtig meget af det.  Jeg tænkte, at det må være rigtig god kattemad, siden hun spiste så meget og ikke rørte det sædvanlige kattefoder.  

Dagen efter fik Zille serveret Go Care Royal Senior i en skål og det sædvanlige kattefoder i en anden skål. Resultatet var det samme. Hun snusede kun til det sædvanlige kattemad og spiste alt op af Go Care Royal Senior. Resten af dagen havde hun skålen med det sædvanlige kattefoder stående fremme, men hun rørte det ikke. 

Den tredje dag skulle Zille prøvesmage Go Care Active All Breeds efter samme princip som de to foregående dage. Alt Go Care Royal kattefoder blev spist og det sædvanlige kattemad blev stående urørt.

Da der på fjerdedagen ikke var mere Go Care Royal kattemad tilbage, og hun igen kun fik serveret det sædvanlige kattefoder, så snusede hun kun til maden og kikkede op på mig, som om hun ville sige: "Det kan du ikke mene mor, hvis der ikke er mere af den gode kattemad, så går jeg bare." Og Zille gik uden at spise noget den dag."

November 2012 

E. Petterssons labrador retriever, Malou, har tabt 3 kg med Go Care Royal Weight Reduction og samtidig fået en rigtig flot og glansfuld pels

"Malou er en labrador retriever på 7½ år. Hun blev en del af familien, da hun var fire år og var på daværende tidspunkt i pæn foderstand med en vægt på 26,5 kg, men hendes pels var ikke særlig pæn.

I samarbejde med dyrlæge Kim Hesvang afprøvede vi forskellige slags foder, og Malou tog desværre 3 kg på. Kim præsenterede os i maj 2011 for Go Care Royal Weight Reduction, som er et foder til hunde, der skal tabe sig. Det hjalp! Nu vejer hun ca. 27 kg, og pelsen er blevet flot; kraftig og glansfuld, som vi aldrig har set den før, og Malou har det rigtig godt.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Go Care Royal Weight Reduction til andre hundeejere, der gerne vil have en slank, flot og velfungerende hund."      

November 2012

Hanne fodrer Dolph med Go Care Royal Sensitive Contra Allergy

"Dolph er født på et internat. Han blev født som nr. 11 ud af 13 hvalpe og er en blanding af labrador og grand danois.

Han kom hjem til os, da han var fire måneder gammel. Vi fik at vide, at han nok ville have lidt dårlig mave i starten. Det har så sandelig; maden løber igennem ham. Det bliver ikke rigtig bedre, så vi prøver forskellige slags foder. Det bedste er hjemmelavet og består af 1/3 ris, 1/3 grønsager og 1/3 kød - afføringen bliver nogenlunde fast.

Vi hører så om Go Care Royal Sensitive Contra Allergy gennem dyrlæge Kim Hesvang, der fortæller, at dette hundefoder er godt for hunde med sarte maver. Vi beslutter at prøve, og Dolph har stort set ikke haft problemer med sin mave siden.

På et tidspunkt løber vi tør for foder, og Dolph får en anden slags tørkost. Han begynder at klø sig, og hans afføring bliver lidt tynd igen. Vi får fat i en ny pose med Go Care Royal Sensitive Contra Allergy, og Dolphs gener stopper."

November 2012

C. Berthage fra Munkedal i Sverige fodrer sin hunde med Go Care Royal Sensitive/Contra Allergy

"Har nu provat Go Care Royal Sensitive/Contra Allergy på både Lillo o Xante o det verkar ju funka bra.

Det tog inte många dagar innan Lillo slutade att fälla o blev blank o fin i pälsen. Tror nog att allergifodret fungerar lika bra på en gammal hund som seniorfodret gör. Det ända jag kan märka är att avföringen är betydligt mörkare men det beror kanske på att det är kaninkött. Det är så på båda hundarna.

Så lite info om Xante då. Som jag berättade för dej i telefon så har ju xante haft problem med hudutslag klåda i tassarna o med sina öron. Jag har fått raka honom på en stor del av ryggen för att kunna tvätta honom med jodlösning o smörja honom med aloevera gel tassarna har jag oxå smort in med samma så även öronen. Han har tom gått på penicillin o öronproppar när det varit som värst.

Han har nu ätit enbart erat foder i drygt en vecka o jag gör inget med honom alls för att kunna se skillnad.

Vad jag märker hittills är att klådan lagt sig och han har inte fått några mer utslag så det verkar ju som han mår bättre. Han har precis som Lillo fått en mörkare avföringen.

Ska bli intressant att se om allergin lägger sig helt, o hur lång tid det tar.

Jag kan iaf säga att erat foder är det bästa mina hundar någonsin ätit o så fin som Lillo är trots sin höga ålder trodde jag inte var möjligt. Kan se på Xante oxå att han fått mer lyster i sin päls.

Kramar från Camilla Lillo och Xante." November 2012.

Hunden Zappo i Sverige har opnået et flot vægttab med Go Care Royal Weight Reduction

Jag vill tacka för en superb diet! jag har gett min 13 åriga hane go care weight reduction i ca 7 veckor och nu är sista veckan. Han har gått ner från 23 kg till 19.7 kg under perioden, tillsammans med träning gav det jättebra resultat! Både jag och hunden är jätte nöjda, han är pigg som en 3 åring igen! Jag ska nu byta foder på bägge mina hundar till go care sensetive contra allergy då en har känslig mage och den andra magkatarr. Jag har stora förhoppningar även på detta foder och hoppas det är lika bra som förra.

Med vänliga hälsningar,

Martina och Zappo. Juni 2013.