Vet Care

Dyrlægen bag Go Care hedder Karen Timling.

Karen besvarer gerne spørgsmål om kæledyrs trivsel og ernæring.

Hvis du har et spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Karen hver tirsdag mellem 14:00-16:00, hvor hun har gratis telefonkonsultation. Alle er velkommen til at ringe om alt - småt som stort. Karen træffes på telefon 2013 3856.

Karen Timling

Karen blev færdiguddannet som dyrlæge i 1995. Allerede i studietiden interesserede Karen sig meget for ernæring og fodring.

Karen har arbejdet 11 år i blandet praksis flere steder i landet. Specielle interessefelter var hudlidelser hos hunde og katte samt tandlidelser hos alle dyr.

Gennem interessen for hudlidelser blev interessen for fodring og ernæring skærpet yderligere. Karen har gennem årene suppleret sin uddannelse med kurser inden for disse områder og rådgivning om fodring og ernæring samt udarbejdelse hhv. korrigering af foderplaner til hunde og katte var naturligvis en integrereret del af Karens arbejde. 

Karen har korrigeret mange foderplaner til både hunde og katte eller har sørget for et skifte til et foder, der understøttede hundens eller kattens behov korrekt. Og de mange gode resultater heraf har styrket interessen for ernæring endnu mere. 

Karen har desuden arbejdet i kødkontrollen og via dette arbejde opnået en meget stor viden om hygiejne og kvalitetskontrol.  Denne viden nyder Go Care godt af i dag, for Karen varetager jobbet som kvalitetschef på vores fabrik og er dermed til at sikre din hund eller kat sunde og velsmagende måltider af høj kvalitet. Dermed er hun med til at sikre velvære og livskvalitet for din hund eller kat.

Dyrenes ve og vel ligger Karen stærkt på sinde. Alle dyr skal leve under ordentlige forhold og dermed have gode betingelser for god trivsel og god livskvalitet. Derfor har Karen også arbejdet på Veterinærrejseholdet inden for dyreværn.  

Karen arbejder også med ernæringsforskning på højt plan og nyder at kunne omsætte sin meget store viden til praksis.   

I Karens familie bor to hunde og tre ponyer.