Go Care hundefoder og kattemad

Go Care og Go Care Royal hundefoder og kattemad bliver fremstillet på vores egen moderne fabrik i Danmark under streng veterinær kontrol. Fabrikken er ISO 22000 og BRC certificeret og er derfor desuden underlagt løbende kvalitetskontrol fra Bureau Veritas og offentlig kontrol fra Fødevarestyrelsen, der er en statsvirksomhed under Fødevareministeriet.

Vi ved, at både hunde og katte elsker kød. Go Care er to serier af hundefoder og kattemad i meget høj kvalitet, der begge er tilsat en stor mængde kød/animalsk protein. Produkterne er meget velsmagende - vi ved, at mange katte og hunde ikke går på kompromis med smagen.

Begge serier består af varianter til alle racer, der er nøje afstemt efter din hund eller kats alder, aktivitetsniveau og livssituation.

Alle Go Care produkter er helt naturlige - vi tilsætter hverken farve- eller smagsstoffer. Både den gode smag og farven kommer fra de gode råvarer.

Serierne er udviklet af dyrlæger specialiseret i ernæring. Dyrlægerne arbejder altid med katten og hunden i centrum og ved, at en sund og ernæringsrigtig kost er en vigtig del af et godt og aktivt liv.

Alt Go Care hundefoder og kattemad er udviklet og løbende optimeret i henhold til anbefalingerne fra nogle af verdens førende ernæringsinstitutter.