Læs mere Go Care Royal kattemad

Go Care Royal kat er et komplet sortiment af afbalanceret fuldfoder i  meget høj kvalitet til din kat uanset race, alder og aktivitetsniveau.

Go Care Royal fås med to smage: Fersk kylling eller med havfisk.

Serierne består flere varianter - fra den lille killing til seniorkatten.

Go Care Royal er udviklet af dyrlæger og produceres i Danmark.

Produkterne har nogle ting til fælles:  

Den gode smag

Alle Go Care Royal produkter smager rigtig godt. Så uanset om din kat foretrækker kylling eller fisk, så får din firbenede ven det velsmagende måltid, den fortjener.  

Både duft, farve og smag er helt naturlig og går rent ind - selv hos de mest kræsne katte.  

Knasende sprød

Vi ved, at katte foretrækker en knasende sprødhed. Derfor anvender vi en helt speciel produktionsteknik. Sprødheden i foderet forebygger desuden delvist dannelsen af tandsten. Foderpillernes  form og størrelse er tilpasset kattens mund, så de er nemme at tygge og lette at fordøje. 

Smagfulde animalske proteiner

Katte er kødædere, og derfor har alle varianterne et højt indhold af animalsk protein, der primært kommer fra fersk kylling, kød og/eller fisk. De animalske proteiner sikrer en god fordøjelse og optimal optagelse af livsnødvendige næringsstoffer.      

Naturlig taurin fra kød 

Taurin er en essentiel aminosyre, som din kat skal have hver dag. Alle Go Care Royal produkter indeholder naturligt taurin fra kød, men derudover er der tilsat ekstra taurin, for at dække kattens daglige behov. 

Taurin er essentiel for dannelsen af galde, der har betydning for optagelsen af fedtstoffer i tarmen. Katten kan - modsat hunden - ikke anvende andre aminosyrer end taurin til denne funktion, og derfor er det vigtigt, at katten får tilført taurin gennem foderet hver dag.

Herudover bidrager taurin til en god fertilitetsevne, der resulterer i sunde og raske killinger, en normal udvikling og vækst hos killinger, et velfungerende stofskifte og immunforsvar, et godt syn, en normal hjertefunktion, normal hud og pels samt til en normal nyrefunktion. 

Sunde fedtstoffer  

Dyrlægerne har fokus på de sundt fedt med et højt indhold af flerumættede fedtsyrer og dermed et højt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer.  

Det rette forhold mellem omega 3 og 6 fedtsyrer er vigtigt - og er med til at sikre god trivsel. Det tydeligste tegn er ofte en flot, blank pels.     

Gode kulhydrater

Alle Go Care Royal produkter indeholder "gode" kulhydrater, dvs. kulhydrater, der omsættes langsomt i kroppen og dermed stabiliserer blodsukkerniveauet og giver en god følelse af mæthed. Kulhydraterne bidrager også til en god fordøjelse.  

Sunde kostfibre

En god fordøjelse er vigtigt for kattens velbefindende.

En god fordøjelse er vigtig for hundens velbefindende og en god trivsel.  Vi anvender grønsager, der har et naturligt højt indhold af kostfibre. Og så tilsætter vi frugto-oligosaccharider, der har en præbiotisk effekt, dvs. de fremmer de gode bifido-kulturer i mave og tarm, så hunden får en god fordøjelse og optager alle vigtige næringsstoffer optimalt.

I Go Care Fresh varianten anvender vi også HUSK (psyllium), som du sikkert kender som kosttilskud til regulering af mave-/tarmsystemet, hvad enten du lider af diarré eller forstoppelse.   

Vi anvender tillige yucca shidegera, der kommer fra yucca palmen. Ud over at fungere som kostfibre mindsker yucca lugten fra kattens efterladenskaber i kattebakken. 

Livsnødvendige vitaminer & mineraler

Alle Go Care Royal kat varianter indeholder vitaminer og mineraler i nøje afstemte mængder, således at de passer nøjagtigt til kattens daglige behov. 

<< Tilbage