Læs mere Go Care Royal hundefoder

Go Care Royal er et komplet sortiment af nøje afbalanceret fuldfoder i meget høj kvalitet til din hund uanset race, alder og aktivitetsniveau.

Go Care Royal fås i forskellige smagsvarianter - med fersk kylling, med havfisk og en vegetarisk variant - uanset hvad du vælger, så er smagen udsøgt, og din hund vil elske det.  

Det høje indhold af animalsk protein sikrer en god fordøjelse og optimal optagelse af næringsstoffer.

Serierne med fersk kylling hhv. havfisk består af flere varianter - lige fra den lille hvalp til den ældre senior. Go Care Royal tilbyder også to varianter til voksne hunde med et særligt ernæringsbehov: En variant til hunde, der skal tabe sig og varianter til hunde, der lider af allergi/overfølsomhed.

Go Care Royal er udviklet og produceret i Danmark.

Go Care Royal produkterne har flere ting til fælles:

Den gode smag

Alle Go Care Royal produkter smager rigtig godt. Så uanset om din hund foretrækker kylling, fisk eller er vegetar, så får din hund det velsmagende måltid, den fortjener.  

Naturlige farve- og smagsstoffer

Vi tilsætter hverken farve- eller smagsstoffer. Både den gode smag og farven kommer naturligt fra de gode råvarer.

Sunde fedtstoffer

Dyrlægerne har fokus på det sunde fedt med et højt indhold af flerumættede fedtsyrer og dermed et højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer.  

Det rette forhold mellem omega 3 og 6 fedtsyrer er vigtigt - og er med til at sikre god trivsel. Dette ses især på en flot, blank pels.     

Gode kulhydrater

Alle Go Care Royal produkter indeholder "gode" kulhydrater, dvs. kulhydrater, der omsættes langsomt i kroppen og dermed stabiliserer blodsukkerniveauet og giver en god følelse af mæthed. Kulhydraterne bidrager også til en god fordøjelse.  

Sunde kostfibre

En god fordøjelse er vigtig for hundens velbefindende og en god trivsel.  Vi anvender grønsager, der har et naturligt højt indhold af kostfibre. Og så tilsætter vi frugto-oligosaccharider, der har en præbiotisk effekt, dvs. de fremmer de gode bakterier i mave og tarm, så hunden får en god fordøjelse og optager alle vigtige næringsstoffer optimalt.

I Go Care Fresh varianten anvender vi også HUSK (psyllium), som du sikkert kender som kosttilskud til regulering af mave-/tarmsystemet, hvad enten du lider af diarré eller forstoppelse.  

Livsnødvendige vitaminer & mineraler

Indholdet af vitaminer og mineraler er nøje afstemt, således at det passer nøjagtigt til hundens daglige behov.

<< Tilbage